Az agresszív férfi és élettársa korábbi szeretője között már régóta izzott a levegő, mígnem augusztusban összetalálkozta Kaposvár belvárosában az egyik élelmiszerbolt előtt. A vádlott ekkor odalépett a földön ücsörgő ex-hez, és felszólította, hogy ne keresse tovább korábbi élettársát. Hogy szavainak nyomatékot is adjon, kétszer fejbe is rúgta a védtelen férfit, aki ettől súlyosan megsérült. Az orvosi szakvélemény szerint darabossá tört a csontos szemkerete.

A bunyó nem maradt következmények nélkül, és eljárás indult a verekedő élettárs ellen, aki szabadlábon védekezhetett. Februárban azonban jött az újabb dühkitörés. Miután barátnője lakásán benyakaltak mintegy hat liter bort, veszekedni kezdtek. A vádlott ekkor felkapott egy fából készült partvis nyelet, melyet dühében kettétört, majd azzal verte meg élettársát, aki könnyű sérüléseket szenvedett. A rendőrök ekkor újra előállították a férfit.

Másnap a vádlott hazatért és a megmaradt bort is megitta, amitől ittas állapotba került. Az előző napon történtek miatt élettársával ismét veszekedni kezdett és ennek során nagy erővel ököllel megütötte. A nő ettől viszont már súlyos sérüléseket szenvedett.

A Kaposvári Járási Ügyészség végül maradandó fogyatékosságot okozó súlyos testi sértés bűntette és más testi épség elleni bűncselekmények miatt emelt vádat a kaposvári férfi ellen, valamint indítványozta börtönbüntetését és a közügyektől való eltiltását.

Címkék: élettárs, féltékeny, megver, kék hírek