Az elhunyt férfi évek óta műanyag flakonokba és zacskókba gyűjtötte saját vizeletét és ürülékét. A lakást elvileg a háznak kellene kitakarítania, mert a férfinak nincs örököse. A lakók azonban nem tudnák kifizetni a mintegy félmilliós számlát.

A szomszédok szerint a férfi édesanyja halála után kezdett furcsán viselkedni. Sokat ivott és a számláit sem fizette. Egy idő után a vizet, az áramot és a gázt is kikapcsolták nála.


Olvasónk fotóiOlvasónk fotóiOlvasónk fotóiOlvasónk fotóiOlvasónk fotóiOlvasónk fotóiOlvasónk fotóiOlvasónk fotóiOlvasónk fotóiOlvasónk fotóiOlvasónk fotóiOlvasónk fotóiOlvasónk fotóiOlvasónk fotóiOlvasónk fotói
Olvasónk fotói
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

A fotók alapján több száz liter vizeletet és több zsák ürüléket halmozott fel a férfi.

Az itt élők fertőzésveszélytől tartanak, ezért szerintük mielőbb ki kellene takarítani a lakást. Az elhunyt férfinak azonban nincsenek rokonai, így azt sem tudni, hogy ki fog rendet rakni.

A közös képviselő csak úgy, mint szerkesztőségünk, az ÁNTSZ-hez fordult. Ők közleményükben azt írták, hogy mivel a férfinak nem volt fertőző betegsége, nem az ő feladatuk a lakást kitakarítani, hanem a tulajdonosé, vagy annak örököséé, így a költségek is őt terhelik.

Vigyázat, megrázó felvételek:

Címkék: vizelet, , ürülék, holttest, utca, kék hírek