Garázdaság miatt indítottak eljárást tegnap este egy háromfai lakos ellen. A 25 éves férfi hétfő este egy háromfai háznál lévő postaládát kezdte püfölni, majd felkapott egy vaskaput amit bevágott az udvarba és közben az ott lakót kezdte el hangosan szidni.

null

Erre a szemben lakó szomszéd is felfigyelt és kérdőre vonta a férfit, hogy ugyan mit is csinál, amire az volt a válasza a feldühödött férfinek, hogy leköpte, rátámadt és az ő kerítését is elkezdte bontani.

Miután a keritésbontási terve nem jött össze, felszedte az utcán talált körülbelül 40 kilogrammos betonlapot és bedobta az udvarba. A szomszéd szerencsére el tudott ugrani a repülő kő elől, de a fűnyírónak már nem volt menekvése.


Fotó: SMRFK SajtószolgálatFotó: SMRFK SajtószolgálatFotó: SMRFK SajtószolgálatFotó: SMRFK SajtószolgálatFotó: SMRFK SajtószolgálatFotó: SMRFK SajtószolgálatFotó: SMRFK SajtószolgálatFotó: SMRFK Sajtószolgálat
Fotó: SMRFK Sajtószolgálat
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

Amikor a rendőrök is kiérkeztek a helyszínre, a háromfai férfi őket is folyamatosan szidta és többször meg is fenyegette őket.

Az egyenruhások B. Andrást elfogták és előállították a Nagyatádi Rendőrkaptányságra, ahol – szabadlábon hagyása mellett – gyanúsítottként hallgatták ki.

Címkék: háromfa, kerítés, beton, kék hírek