Még február vége és március eleje között törtek be egy rinyaszentkirályi házba. A lakásba a konyha ablakon keresztül mászott be a 35 éves gyanusított, aki két gyermekét is magával vitte, akiknek az volt a dolguk, hogy figyeljenek, nehogy megzavarják őket.

A gyerekek végül sikerrel végezték a feladatukat, le is léptek a helyszínről egy gázpalackkal, amit a házával szomszédos disznóól padlásán rejtett el a férfi.

A Nagyatádi Rendőrkapitányság nyomozói hamar felkutatták a tettest, a gázpalackot lefoglalták, majd visszajuttatták a sértettnek.

A rendőrök O. Istvánt – szabadlábon hagyása mellett – gyanúsítottként hallgatták ki.

A Nagyatádi Rendőrkapitányság 2014. április 23-án az eljárást befejezte és az ügyben keletkezett iratokat – vádemelési javaslattal – megküldte a Nagyatádi Járási Ügyészség részére.


Nézzék meg a rendőrség helyszíni fotóit!Nézzék meg a rendőrség helyszíni fotóit!Nézzék meg a rendőrség helyszíni fotóit!Nézzék meg a rendőrség helyszíni fotóit!Nézzék meg a rendőrség helyszíni fotóit!Nézzék meg a rendőrség helyszíni fotóit!Nézzék meg a rendőrség helyszíni fotóit!
Nézzék meg a rendőrség helyszíni fotóit!
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

Helyszín

Címkék: gázpalack, banda, tolvaj, kék hírek