A Nemzeti Dohánybolt kirablása után szinte azonnal riasztották a rendőrséget, akik forró nyomon, a kamerás megfigyelőrendszer segítségével 5 percen belül fogták el az elkövetőt.

Mint kiderült, a 31 éves férfi miután sietve távozott zsákmányával a trafikból, két utcával arrébb beosont egy kapualjba, ahol nekiállt átöltözni. A zsaruk azonban gyorsabbak voltak, és a köztéri kamerák segítségével hamar lekövették a rablót, így még nadrághúzás közben fülöncsípték őt. A bolt tulajdonos szerencséjére esélye sem volt a pénz elrejtésére vagy elköltésére, így egy az egyben visszakapta a hiányzó összeget - mondta stábunknak a ma délelőtti közgyűlésen frissen kinevezett városi kapitány, Ferincz József.

Ahogy arról tegnap is beszámoltunk: kirabolták szerda délután az Ady Endre utcában lévő Nemzeti Dohányboltot. A támadó egy késsel érkezett a helyszínre és elvette az eladótól a bevételt.

Az egyenruhások miután elfogták K. Ferencet – őrizetbe vétele mellett - gyanúsítottként hallgatták ki és kezdeményezték előzetes letartóztatását. Ellene felfegyverkezve elkövetett rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást.

Címkék: trafik, rablás, rendőrség, kék hírek