Nagyberkiben egy családi ház udvarában parkolt egy autó, amiről egy kercseligeti férfi lelopott 3 darab alumínium felnit gumival együtt. Ráadásul egy másik ott álló autóból kitépett egy autósmagnót is. A rendőrök hamar az elkövető nyomába eredtek, és elő is állították P. Mihályt a Taszári Rendőrörsre. A 18 éves férfit szabadlábon hagyása mellett, gyanúsítottként hallgatták ki, aki tettét beismerte.

Szintén tegnap kapta el egy 16 éves hölgyet és egy nála fiatalabb lányt Kaposváron. A két fiatal besurrant egy kaposvári lakatlan családi házba, ahol bútorokat szedtek szét és azoknak a faanyagait akarták ellopni.

Az egyenruhások a fiatal lányokat elfogták, a gyermekkorú kislányt átadták édesapjának - akiknek fogalma sem volt arról, hogy kislánya kivel és merre mászkál - míg fiatalkorú társát előállították a Kaposvári Rendőrkapitányságra. A 16 éves lányt törvényes képviselője jelenlétében – szabadlábon hagyása mellett – gyanúsítottként hallgatták ki, ellene lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást.

Címkék: ifjú, tolvajok, betörés, kék hírek