Három rendbeli lopás miatt folytatott eljárást egy kaposkeresztúri férfi ellen, valamint egy rendbeli lopás miatt egy kaposkeresztúri férfi ellen. A két gyanúsított még 2013. decemberében törtek be három nagykorpádi házhoz, ahonnan biciklit, élelmiszereket vittek el, de a harmadik helyről üres kézzel kellett távozniuk.

A nyomozás során gyanús lett a rendőröknek egy 18 éves kaposkeresztúri férfi, valamint társa, egy 19 éves nagykorpádi lakos. A rendőrök a két férfit a Nagyatádi Rendőrkapitányságon – szabadlábon hagyásuk mellett – gyanúsítottként hallgatták ki. P. Rafael mindhárom bűncselekmény elkövetését elismerte, társa, O. Norbert csak a kerékpárlopásban vett részt. Az eltulajdonított biciklit a rendőrök megtalálták és visszaadták tulajdonosának.

A Nagyatádi Rendőrkapitányság az eljárást 2014. áprilisában befejezte és a nyomozás iratait vádemelési javaslattal megküldte a Nagyatádi Járási Ügyészség részére.


Fotó: SMRFK SajtószolgálatFotó: SMRFK SajtószolgálatFotó: SMRFK SajtószolgálatFotó: SMRFK SajtószolgálatFotó: SMRFK SajtószolgálatFotó: SMRFK SajtószolgálatFotó: SMRFK SajtószolgálatFotó: SMRFK SajtószolgálatFotó: SMRFK Sajtószolgálat
Fotó: SMRFK Sajtószolgálat
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

Címkék: nagykorpád, banda, betörő, kék hírek