A fonyódi rendőrök szerdán délután fél három körül jelentek meg Lengyeltótiban egy helyi oktatási intézménynél. Bejelentést kaptak ugyanis, hogy ott több személy ordibál, kiabál és fenyegetően lép fel az ott tartózkodókkal szemben.

A helyszínre érkező egyenruhások több személyt ellenőriztek, akik meghallgatásuk során elmondták, hogy a nap folyamán, azért jelentek meg az intézménynél, mert gyermekkorú családtagjuk hazaérkezését követően azt állította, hogy őt az egyik tanára tettleg bántalmazta. A családtagok ezt nehezményezték, ezért kérdőre akarták vonni a tanárt tettéért.



A helyszínen a rendőrök adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek, mely során a meghallgatott tanúk egybehangzóan elmondták, hogy amikor a tornacsarnokhoz értek, akkor hangosan elkezdtek kiabálni, artikulálatlanul üvöltöztek, azt követelték, hogy az iskola egyik tanára menjen ki.

Az eset során bántalmazás nem történt, azonban a 43 éves H. Lászlóné, a 46 éves H. László, a 26 éves H. László, a 25 éves H. Richárd és a 20 éves H. Emil szabálysértést követtet el, ezért meghallgatásukat követően - a gyorsított bírósági eljárás lefolytatásáig - szabálysértési őrizetbe vették őket.

Címkék: bánt, ordibál, számonkér, tanár, Fonyód, család, kék hírek