A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába tegnap délelőtt fél tizenegykor érkezett a bejelentés, hogy Kaposváron, a Füredi úton két férfi be akart törni egy ingatlanba. Mivel a bejelentő megzavarta őket, ezért a férfiak elfutottak a helyszínről, de a telefonáló részletes leírást adott róluk.

Nem sokkal később, 10 óra 50 perckor újabb bejelentés érkezett, hogy a személyleírásnak megfelelő személyek Kaposvár, Tüskevári utcában egy garázsból eltulajdonítottak egy zsineget, majd a kerítésen keresztül kiugrottak az ingatlan udvaráról és onnan két különböző irányba menekültek.


Kattintson az SMRFK fotósorozatáért!Kattintson az SMRFK fotósorozatáért!Kattintson az SMRFK fotósorozatáért!Kattintson az SMRFK fotósorozatáért!Kattintson az SMRFK fotósorozatáért!Kattintson az SMRFK fotósorozatáért!Kattintson az SMRFK fotósorozatáért!Kattintson az SMRFK fotósorozatáért!Kattintson az SMRFK fotósorozatáért!Kattintson az SMRFK fotósorozatáért!Kattintson az SMRFK fotósorozatáért!Kattintson az SMRFK fotósorozatáért!Kattintson az SMRFK fotósorozatáért!Kattintson az SMRFK fotósorozatáért!Kattintson az SMRFK fotósorozatáért!Kattintson az SMRFK fotósorozatáért!Kattintson az SMRFK fotósorozatáért!Kattintson az SMRFK fotósorozatáért!Kattintson az SMRFK fotósorozatáért!Kattintson az SMRFK fotósorozatáért!
Kattintson az SMRFK fotósorozatáért!
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

Pár perccel később a nyomozók a közelében igazoltattak egy férfit, akire illett a személyleírás, miközben a bűnügyi kutyavezető Letti nevű kutyájával elindult a bűncselekmény helyszínére. A járőrök megtalálták a terheltek által elrejtett táskát és egy kabátot, ahonnan a kutya végigment az egyik gyanúsított nyomán egészen az elfogása helyéig.S. Róbert 26 éves helyi lakost előállították a Kaposvári Rendőrkapitányságra, majd gyanúsítottként hallgatták ki. Társa felkutatása folyamatban van.

A Kaposvári Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás vétség kísérlet, valamint lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást.

 

Címkék: betör, menekül, akció, elfog, kutya, kék hírek