Barcs és Darány között a 6-os úton egy kidőlt akácfa zárta el a forgalmat. A barcsi hivatásos tűzoltók motoros láncfűrész segítségével negyed órán belül elhárították az akadályt, a járművek 5 óra 10 perctől zavartalanul haladhatnak az érintett szakaszon.

A reggeli órákban Kaposfüred és Toponár között, majd Kaposváron a Pázmány Péter utcában, valamint Kadarkút és Mike között is személyautó csúszott az árokba. A tűzoltók mindhárom járművet drótkötél segítségével kivontatták, majd folytathatták útjukat. Egyik eset során sem történt személyi sérülés.

Kéthely külterületén, a 68-as főút somogyszentpáli elágazójánál egy nyerges vontató csúszott árokba, a jármű mentésére a marcali tűzoltók két járművel és a Kéthelyi Önkéntes Tűzoltó Egyesület négy fővel vonult. A műszaki mentés idejére, rövid ideig teljes útzár volt érvényben. 9 órától zavartalanul lehet közlekedni az érintett szakaszon is.  

A Kötél Kaposvári Önkéntes Tűzoltó és Életmentő Egyesületet is riasztották szerda reggel. A Szigetvári utcában és a Jutai úton elakadt kamionok műszaki mentését végezték az önkéntes tűzoltók, valamint a szentjakabi buszfordulónál segítettek egy bajba jutott járaton.

Címkék: katasztrófa, védelem, megyei, tűzoltóság, somogy, kék hírek