2011. év végétől létesítettek élettársai kapcsolatot egymással, de sokat veszekedtek.  2012. október 28-án a vádlott és a nő között több ízben szóváltás alakult ki, mely dulakodásig fajult.

A vádlott arcon ütötte a sértettet, akinek emiatt vérezni kezdett az orra. A férfi egy műanyag kötelet nyakára téve megfojtotta, a holttestet pedig egy használaton kívüli udvari WC gödörbe rejtette, majd téglákat dobált rá. A bűncselekmény elkövetésének leleplezése céljából felhívta a sértett testvérét és azt közölte vele, hogy a nő elhagyva őt ismeretlen helyre távozott, majd a szomszédságukban működő étterembe ment, ahol azt a látszatot keltve, hogy a nő részére vásárol, bort vett.

2012. október 30-án a kaposvári rendőrkapitányságon is bejelentette az eltűnését. Az emiatt  folytatott közigazgatási eljárásban a vádlott meghallgatása során megtört, és a rendőröknek elismerte a bűncselekmény elkövetését, majd megjelölte a holttest elrejtési helyét is. 2013. március elején lakóhelyéhez közeli erdőben egy lőfegyvernek minősülő puskát, illetőleg 20 lőszernek minősülő töltényt talált, majd a lakásába vitte és ott engedély nélkül tartotta. Ezért is vádat emeltek ellene.

A vádlott előzetes letartóztatásban van, vele szemben a Somogy Megyei Főügyészség  börtönben végrehajtandó szabadságvesztést, és közügyektől eltiltás kiszabására tett indítványt.

Korábbi cikkeink a témában:

Emésztőgödörbe rejtette élettársa holttestét

Előzetesben a gyilkos - Hat hónapig rejtegette vécéjében a megfojtott asszonyt

Nézze meg korábbi videónkat a helyszínről:



Címkék: tégal, vécé, Szentbalázs, kötél, gyilkosság, kék hírek