Az egyik kaposvári diszkont-áruházhoz közeli gyaklogátkelőhelyen a maival együtt összesen három baleset is történt bő egy hónap leforgása alatt.

Hétfőn délelőtt egy, a kereszteződésben átkelni szándékozó kerékpárost gázoltak el. A helyszínen járt kollégánk megtudta: a Taszár irányába közlekedő autók a belső sávban még elengedték a bringást, a külső sávban azonban egy autó már nem tudott megállni és elütötte. Információink szerint, ő megúszta könnyebb sérülésekkel.

Ellentétben azzal az idős asszonnyal, aki ugyanitt - a 48-as Ifjúság úton - veszítette életét. Őt egy teherautó ütötte el, és a balesetben olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a kórházba szállítását követően meghalt.

Nem egészen két héttel ezelőtt pedig egy fiatal lányt ért szerencsétlenség ugyanennél a zebránál. A 10. évfolyamos gimnazista a balesetet túlélte ugyan, ám amint azt a KaposPont megtudta, komoly operációkon esett át. Információink szerint először egy agyalapi koponyaműtétet végeztek el rajta, majd kómába esett. Azóta felébredt, és ahogy hallottuk, már újra tudja mozgatni az ujjait. Állítólag műteni kellett a veséjét és gerincsérvet is diagnosztizáltak nála.

Úgy tudjuk, ebben a tanévben már nem megy iskolába; a rehabilitációs időszakot követően is leghamarabb jövő szeptemberben tudja újrakezdeni ezt az évfolyamot.

Balesete kapcsán többen azt nyilatkozták stábunknak, hogy a lány a sétálás közben zenét hallgatott és a fülhallgató miatt nem hallotta az őt elütő autó dudálását.

Címkék: meghal, áldozat, zebra, elüt, bicikli, kék hírek