A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság felvételeiA Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság felvételeiA Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság felvételeiA Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság felvételeiA Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság felvételeiA Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság felvételeiA Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság felvételeiA Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság felvételeiA Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság felvételei
A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság felvételei
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

FRISSÍTVE: A baleset helyszínelése és a műszaki mentés idején a forgalom 13 óra 21 percig rendőri irányítás mellett egy sávon haladt.

fotó 2.JPG


Nem múlt el baleset nélkül a mai nap sem. Egy szürke Ford haladt Kaposfüred irányából a 67-es úton amikor a körforgalomnál megcsúszott az aszfalton, nekiütközött az út menti szalagkorlátnak majd egy szemből érkező piros színű Opel állította meg.

fotó 1.JPG


Mindkét autóban egy-egy személy utazott, azonban az Opel vezetőjét a tűzoltóknak kellett kivágniuk a roncsból. Őt a helyszínre kiérkező mentők, súlyos sérülésekkel szállították kórházba.

Az áldozatnak megsérült a gerince, eltörtek a bordái, a szíve és a tüdeje is zúzódást szenvedett a hatalmas ütéstől. Az a férfi, akinek az autója átrepült a szalagkorláton, karcolás nélkül úszta meg a karambolt.

A baleset körülményeit a Kaposvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya szakértők bevonásával vizsgálja.

Címkék: füred, kapos, út, baleset, kék hírek