"A rendelkezésre álló adatok alapján december 5-én, csütörtökön este kilenc óra körül egy ismeretlen járművezető, feltehetően fehér színű, ismeretlen rendszámú és típusú gépjárművével közlekedett Somogysárdon az Árpád utcában. Haladása során elütötte az úttesten, vagy annak szélén közlekedő gyalogost, aki a baleset következtében megsérült.

A jármű vezetője az elgázolt sértettnek segítséget nem nyújtott, és adatai hátrahagyása nélkül a helyszínről ismeretlen irányba elhajtott" - írta szerkesztőségünknek a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Sajtószolgálata.

baleset este
A rendőrség kéri mindazok jelentkezését, akik az eseményt látták, vagy azzal kapcsolatban bármilyen információval rendelkeznek. Jelentkezni lehet személyesen a Kaposvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán a 7400 Kaposvár, Szent Imre u. 12. szám alatt, vagy telefonon a 06/82-502-700-as telefonszámon, továbbá névtelensége megőrzése mellett bejelentést tehet az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (h-cs: 8-16, p: 8-13), a 107, vagy 112 központi telefonszámok valamelyikén.

Címkék: szemtanú, gázol, cserbenhagy, sérül, baleset, kék hírek