December 7-én este történt a kaposvári Kossuth téren az az eset, amiben három tizenéves fiú megfenyegettek egy negyediket, hogy ha nem ad nekik azonnal pénz, rögtön megverik. Mivel a fiú mozdulni sem tudott, az egyik elkövető belenyúlt a zsebébe és onnan ki is vette a pénzt.

Nem sokkal később ismét egymásba botlottak a fiatalok, akkor azonban már nem volt egyedül a szerencsétlenül járt fiú, de ez sem tántorította el a támadókat. Ezúttal már cigit és alkoholt követeltek tőlük, aminek a fiúk eleget is tettek. A támadóknak azonban ez kevés volt és ezen felbuzdulva egyikük megpróbálta fejbe rúgni a már meglopott fiút. A rúgást szerencsére megpróbálta kivédeni a fiú, így abból nem lett nagyobb baj.     

Ekkor avatkoztak közbe a rendőrök, akik a három elkövetőt a Kaposvári Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók az egyiküket rablás bűntett, valamint garázdaság vétség, a másik kettőt pedig rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A rendőrök mindhárom terheltet őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatásukat.

Címkék: fiúk, kossuth, rablás, fiatal, rendőrség, kék hírek