szentbalázs

Mint arról korábban beszámoltunk: a szentbalázsi férfi még 2012. október végén jelentette a rendőrségen élettársa eltűnését. A nyomozók először közigazgatási eljárás keretében kezdtek el vizsgálódni. A nyomozás közben azonban olyan információk merültek fel, melyek szerint a 44 éves nőt meggyilkolták. A rendőrség ezután már emberölés miatt vizsgálódott tovább.

A szálak hamar a 23 éves élettárshoz, Cs. Lajoshoz vezettek, aki a kihallgatáson mindent részletesen bevallott. Kiderült, hogy közös szentbalázsi házukban összeveszett a 45 éves asszonnyal, akit egy műanyag zsineggel megfojtott. A holttestet az udvaron található emésztőgödörbe rejtette, ahol hat hónapig rejtegette.

A rendőrök házkutatást is tartottak a gyanúsítottnál, ahol két engedély nélkül tartott lőfegyvert találtak. Cs. Lajost azonnal őrizetbe vették, az illetékes bíróság pedig elrendelte előzetes letartóztatását. A férfi ellen emberölés, és lőfegyverrel való visszaélés miatt indítottak eljárást.

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatóság december 2-án fejezte be a nyomozást, az iratokat pedig vádemelési javaslattal elküldték meg a Somogy Megyei Főügyészségnek.

Címkék: elrejt, emésztő, gödör, udvar, gyilkos, kék hírek