A rendőrök egy 23 éves nőt gyanúsítanak azzal, hogy ő gyilkolta meg a szerdán este Nagybajomban holtan talált fiatal lányt. Úgy tudjuk, kalapáccsal verte szét a fejét áldozatának. A helyiek szerint pénz miatt történt a gyilkosság. A rendőrség azt nyilatkozta a KaposPontnak: vizsgálnak minden lehetséges indokot.

gyilkosság


- Van, aki azt mondja, hogy valami barátnője csinálta ezt a dolgot, mások szerint nem így történt - mondta stábunknak egy utcabeli, Vida Imre. A nagybajomiak már tegnap azt feltételezték, hogy a barátnője ölte meg a fiatal lányt.

A rendőrök mára bizonyossá váltak abban, hogy egy 23 éves lány volt a gyilkos, aki az áldozat öccsének a barátnője. Kalapáccsal gyilkolt, majd a holttestet lepedőbe csavarta, és az ágyneműtartóba rejtette. Erről beszélt a közelben lakó Dinnyés Istvánné: - Holtan találta az anyukája az ágyneműtartóban.

A holttestet a megölt lány szülei találták meg a házukban. A rokonok akkor még nem tudták, hogy mi történt. - A család sem érti, hogy mi történhetett, hogy mi van - mondta egyikük a KaposPontnak.

A nagybajomiak azt beszélik: a gyilkos nő pénzt akart kérni a lánytól, aki nem adott, ezért ölte meg. A rendőrség azt mondja: jelenleg minden lehetséges indokot vizsgálnak.

nagybajomi gyilkos helyszínel

Mozgóképes helyszíni tudósításunkat ide kattintva nézhetik meg.

A témában megkerestük a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivőjét, Méhes Dórát is. Villáminterjúnkat az alábbi képre kattintva nézhetik meg.

 

 

A gyilkossággal gyanúsított 23 éves nő előzetes letartóztatásának elrendelését pénteken indítványozta a Somogy Megyei Főügyészség. Úgy tudjuk, beismerő vallomást tett.

Rendőrségi szakértők vizsgálják, hogy drog hatása alatt gyilkolt, és azt is, hogy a lány azonnal meghalt-e, mert a faluban azt mondják, még 2 órán át szenvedett az ágyneműtartóban. Holnap helyezheti előzetes letartóztatásba a bíróság.

Címkék: kalapács, lány, Nagybajom, gyilkosság, , kék hírek