A férfi éjszaka behatolt egy göllei telephelyre, és onnan ellopott két sertést, majd néhány nap múlva még egy újabb disznót vitt magával. A nyomozók kiderítették, hogy a bűncselekményt a 21 éves göllei lakos követte el, valamint azt, hogy lopáshoz egy rendszám nélküli személygépjárművet használt.

M. Róbertet ezért a rendőrök az igali rendőrőrsre előállították, és szabadlábon hagyása mellett lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták. A házkutatásnál az eltulajdonított malacok már levágva és feldolgozva, a fagyasztóból kerültek elő.

Az autót, lefoglalták a nyomozók, de azt a gyanúsított felügyeletére bízták, azzal a feltétellel, hogy azt a lefoglalás megszüntetéséig nem használhatja. Ennek ellenére M. Róbertet egy hónap múlva Gölle belterületén ellenőrizték a rendőrök, amikor éppen a lefoglalt gépkocsival közlekedett. A férfit az egyenruhások szintén előállították az igali rendőrőrsre és zártörés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták.

Továbbra is szabadlábon védekezhet.  A rendőrség az eljárást befejezte,  és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldte meg a Kaposvári Járási ügyészségre.

Címkék: szabadlábon, Gölle, sértés, telep, tolvaj, kék hírek