baleset_1107

A KaposPont úgy tudja: a balesetben a személygépkocsi vezetője a helyszínen életét veszítette. Információink szerint - amelyeket időközben a rendőrség is megerősített - a menetrend szerint közlekedő autóbuszon tucatnyian utaztak, közülök ketten sérültek meg az ütközéskor, őket a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték.

A helyszínen tartózkodó tudósítónk megtudta, hogy a személyautó Fonyód felől haladt Kaposvár felé, amikor hat óra magasságában, eddig ismeretelen okból áttért a másik sávba, a menetirány szerinti bal oldalra. Ekkor ütközött össze az autóbusszal. Kollégánk elmondása szerint a személyautó a felismerhetetlenségig összeroncsolódott.

Nem sokkal este nyolc óra előtt riporterünk megdöbbentő részleteket tudott meg a tragédia lehetséges hátteréről. A helyiek állítják: öngyilkosság történhetett. Az áldozat, egy harmincas éveiben járó, környékbéli fiatalember ugyanis tegnap óta olyan bejegyzéseket és fotókat posztolt közösségi oldalára, amelyek ezt a feltevést erősítik meg. Elbúcsúzott és bocsánatot kért ismerőseitől.

Nézze meg a helyszínen készült videónkat:

 

 

Stábunknak többen is könnyes szemekkel azt mondták, hogy az áldozatot jóravaló, rendes embernek ismerték, aki vélhetően szerelmi bánatában vetett így véget életének.

Mások viszont azt hangoztatták: nem ez a megoldás! Szerintük nagyobb tragédia is történhetett volna, hiszen a sofőr, ha valóban a busznak kormányozta autóját, akkor nem csak a saját, de az utasok életét és testi épségét is kockára tette.

baleset_1107

A helyszínelés és a műszaki mentés ideje alatt komoly torlódásokra és teljes útzárra lehet számítani. A forgalmat a rendőrök a mellékutcákra terelték.

Címkék: halott, vezető, ütköz, busz, karambol, baleset, kék hírek