Ahogyan arról már tegnap este beszámoltunk: egy idős nőt halálra gázolt egy autó a 48-as ifjúság útja és a Tallián Gyula utca kereszteződésében Kaposváron. Az idős nő a zebrán ment át, a külső sávban megálltak neki a kocsik. A belső sávban azonban jött egy kisteherautó, és elütötte. A gyalogost kórházba szállították a mentők, de rövid időn belül belehalt a sérüléseibe. 90 éves volt, de jó fizikai és szellemi állapotban volt az ismerősei szerint.

A KaposPont információi szerint a kocsit egy igali férfi vezette. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy a sofőr gyorsabban hajtott-e a megengedettnél, ezt most vizsgálja a rendőrség és szemtanúk segítségét is kérik.

Az alábbi felvételeket néhány perccel a gázolás után készítette a rendőrség:

A rendőrség továbbra is várja mindazok jelentkezését, akik az eseményt látták, vagy azzal kapcsolatban bármilyen információval tudnak szolgálni. Jelentkezni lehet személyesen a Kaposvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán a Szent Imre u. 12. fszt. 7. szám alatt, vagy telefonon a 06-82 / 502-700-as telefonszámon, vagy a 107-es, 112-es segélyhívószámon.

Nézze meg tegnapi videónkat:

Címkék: asszony, elüt, zebra, halálos, gázolás, kék hírek