snit1433_01.avi_snapshot_00.03_[2013.11.06_10.46.48].jpg

Azt mutatta az asszony a bíróság előtt, hogyan szúrta hátba magát- legalábbis ezzel védekezett, hogy mentse a férjét és a házasságát. Tavasszal a lányuk ballagását ünnepelték otthon, de összevesztek, mert a férfi el akart költözni egy fiatalabb nőhöz.

A nő öngyilkos akart lenni emiatt, egy késsel fel akarta vágni az ereit. A férfi  odaugrott, hogy ezt megakadályozza. El akarta venni tőle a kést: dulakodtak, de végül a férj olyan dühös lett, hogy a késsel ő szúrta hátba a feleségét. Ezt azonban tagadta: azt mondta, ő szándékosan nem szúrt, baleset történhetett.

-Nem tudom, ahogy tettem le a kést a konyhaszekrényre, úgy belefordult-vallotta.

fot.jpg


A bíró azonban nem fogadta el a védekezését. És a nő állítását sem, miszerint saját magát szúrta volna vesetájékon, mert erre csak egy akrobata lenne képes a szakértők szerint. Ekkor a házaspár újabb variációval állt elő: a nőt nem szúrta meg senki, beleesett a kitört konyhaablakba. A bíró ezt sem hitte el.

-A kitört ablakban üveg nem volt, de benne volt a műanyag. A műanyag meg nem nagyon szúrja az embert hátba- szögezte le dr. Vadócz Attila.


A bíró 3 és fél év börtönre ítélte a késelő férfit. Két rokonát is elítélték vele, mert ők el akarták rejteni a rendőrök elől a kést: bedugták egy kanapéba. Az ítélet nem jogerős, a vádlottak felmentésért és enyhítésért fellebbeztek.

snit1402_01.avi_snapshot_00.01_[2013.11.06_10.47.33].jpg

Címkék: hát, bíró, Kelevíz, szúr, kés, kék hírek