baleset_1106

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint 15 óra 44 perc körüli egy tehergépkocsi, Kaposváron a 48-as Ifjúság úton közlekedett a Tallián utca irányába, amikor a jármű vezetője - eddig tisztázatlan körülmények között - elütött egy, a kijelölt gyalogos-átkelőhelyen áthaladó nőt.

A helyszínelésből és a nyomokból látszik: az asszony több métert repülhetett és az autó is összeroncsolódott.


Kattintson az SMRFK helyszíni felvételeiért!Kattintson az SMRFK helyszíni felvételeiért!Kattintson az SMRFK helyszíni felvételeiért!Kattintson az SMRFK helyszíni felvételeiért!Kattintson az SMRFK helyszíni felvételeiért!Kattintson az SMRFK helyszíni felvételeiért!Kattintson az SMRFK helyszíni felvételeiért!Kattintson az SMRFK helyszíni felvételeiért!Kattintson az SMRFK helyszíni felvételeiért!Kattintson az SMRFK helyszíni felvételeiért!
Kattintson az SMRFK helyszíni felvételeiért!
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

Az idős asszony a baleset során olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a kórházba szállítását követően elhunyt. A helyszínelés idején, 18 óráig a forgalmat rendőrök irányították. A baleset körülményeit a Kaposvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya szakértők bevonásával vizsgálja.

Helyszíni felvételeinkért kattintson az alábbi képre!

A rendőrség várja mindazok jelentkezését, akik az eseményt látták, vagy azzal kapcsolatban bármilyen információval tudnak szolgálni. Jelentkezni lehet személyesen a Kaposvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán a Szent Imre u. 12. fszt. 7. szám alatt, vagy telefonon a 06-82 / 502-700-as telefonszámon, vagy a 107-es, 112-es segélyhívószámon.

Címkék: halál, elüt, zebra, súlyos, sérül, baleset, kék hírek