Öngyilkos akart lenni egy férfi hétfőn délelőtt Baracson. Amikor a mentők kórházba vitték, elárulta nekik, hogy a napokban végzett két családtagjával, és egy mezőgazdasági területre rejtette a holttesteket.

A dunaújvárosi rendőrök Mélykút közelében egy szántóföldön meg is találták a férfi feleségének és már felnőtt nevelt fiának testét. A TV2 szerint a fiatalembert párnával fojtották meg, a nőt pedig kalapáccsal verték agyon.

A Fejér megyei nyomozók a kórházban emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták a 49 éves Sz. Gyulát, aki beismerő vallomást tett. Az egyenruhások azonnal bűnügyi őrizetbe vették.

A férfi ellen a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya emberölés miatt indított eljárást, ezzel együtt kezdeményezték előzetes letartóztatását – írja a police.hu.

A Rangadó.hu információja szerint a családi dráma egyik áldozata Héger Ádám, a Vác és a Kaposvölgye korábbi kapusa. Értesülésüket megerősítette a fiatalon elhunyt játékos legutóbbi klubja, az ESK Ménfőcsanak honlapja is.

Héger Ádám 1991. december 10-én született. 2011 tavaszán mutatkozott be az NB II-ben, a Kaposvölgye színeiben. A tavasz során 11 mérkőzésen őrizte csapata kapuját, és 35 gólt kapott a gyenge szezont futó, és kieső helyen záró együttesben. Héger azonban maradt a másodosztályban, a következő idényben ugyanis szerződtette a Vác. A csapatnál egy teljes idényt töltött el, 16 bajnokin jutott szóhoz. Pályafutása során korábban megfordult a Dunaújváros, a Csepel, a Baracs SE, az Aba-Sárvíz, a Dunafém-Maroshegy, a Bölcske és a Petőfi SK Lipót csapatában. A jelenlegi szezonban a Ménfőcsanak kapusa volt.

A fiatalon elhunyt kapus a korábbi dunaújvárosi és váci klubtulajdonos, Héger József fia - írja a portál.

Címkék: kaposvölgye, baracs, focista, kapus, rendőr, kék hírek