zoli


Orsós Zoltán elsősorban a lánya miatt vette meg a 90 négyzetméteres patacsi ikerház egyik felét. 11,4 millióban egyezett meg az eladóval úgy, hogy 3,3 milliót készpénzben fizet és ad egy másik lakást is - írja a pecsma.hu.

- A kislányom egyik karja leszakadt, egy balesetben nem régen. Egy hétig volt kómában, visszavarrták ugyan, de most is rendszeresen jár kezelésekre. Miatta vettem meg a házat, mert itt Pécsett szeretne tanulni – meséli az egyébként Lakócsán élő férfi.

Orsós szerint az első támadást az eladó unokaöccsétől kapta.

- Nagyon ideges lett, amikor megtudta, hogy a nagybátyjától egy cigány vette meg a házat, hiszen így szomszédok lettünk. Azonnal meg is fenyegetett – állítja a roma férfi.

A férfi azt mondta, egyik nap két autónyi kopasz ember jelent meg a házuknál, akik folyamatosan sértegették és halálosan meg is fenyegették.

Megkerestük a rendőrséget is az ügyben: a Barcsi Rendőrkapitányság zaklatás vétség elkövetésének gyanúja miatt folytat nyomozást. Mivel az eljárás jelenleg folyamatban van ezért további információt nem állt módjukban adni.

Címkék: orsós, patacs, roma, pécs, férfi, kék hírek