Fonyódon, a Fürdő utcában július 25-én este fél kilenc körül egy járművezető az általa vezetett Peugeot típusú személygépkocsival közlekedett az Ady Endre utca irányába. Miközben elhaladt egy arra közlekedő másik személygépkocsi mellett, az autóját két alkalommal is rákormányozta a másik gépjárműre. Annak vezetője, hogy elkerülje az ütközést, a kormányt jobbra rántotta.

A rendőrség kéri mindazok jelentkezését, akik a fenti közlekedési eseményt látták, vagy azzal kapcsolatban információval rendelkeznek. Jelentkezni lehet személyesen a Fonyódi Városi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán a Fonyód, Vitorlás u. 2. szám alatt, vagy hívják telefonon – hivatali munkaidőben – a 06-85-560-990-es számot, illetve névtelenségük megőrzése mellett tegyenek bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (h-cs: 8.-16., p: 8.-13.), a 107 vagy 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

A Fonyódi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya közúti veszélyeztetés bűntettének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen folytat eljárást.

Címkék: ráhúz, Fonyód, ámokfutó, vezető, veszély, kormány, sofőr, Balaton, kék hírek