A balatonföldvári rendőrök szombat hajnalban Zamárdi belterületén ellenőriztek egy budapesti lakost, aki a rendőrautót meglátva egy bokros területre félreállt, majd tovább sétált. A férfi ruházatából egy mobiltelefon került elő.

Ezt követően az egyenruhások a környéket is átfésülték és két másik, bekapcsolt mobiltelefont is találtak. Az eljárás során megállapították, hogy a férfi az egyik megtalált telefont néhány perccel korábban lopta el egy vonaton utazó alvó hölgy kezéből.

A 28 éves férfit a rendőrök a Balatonföldvári Rendőrőrsre állították elő, ahol kiderült, hogy a másik megtalált mobiltelefon, valamint a ruházatából előkerült telefon is bűncselekmény elkövetéséből származik.

A nyomozók K. Ferenc Nándort kifosztás bűntett, valamint üzletszerűen elkövetett lopás vétség megalapozott gyanúja miatt – szabadlábon hagyása mellett - gyanúsítottként hallgatták ki.

telefonál


A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint tegnap a fonyódi zsaruk Balatonbogláron kapcsoltak le egy ittas vezetőt.

A 46 éves alsónémedi férfi, bizonyos V. László vezetői engedélyét azonnal elvették és ellene eljárást indítottak.

Címkék: jogsi, telefon, kifoszt, ittas, lop, Balaton, kék hírek