A Balaton-parti városban mára virradóra egy belterületi parkban két fiatalkorú fiú előzetes szóváltást követően bántalmazott egy helyi lakost - írja közleményében a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság. A rendelkezésre álló adatok szerint a két erős legény a sértettet többször megütötte és fejbe is rúgta.

A siófoki férfi a bántalmazás következtében megsérült. A rendőrök az elkövetőket elfogták, majd a Siófoki Rendőrkapitányságra előállították. A nyomozók a fiatalokat - szabadlábon hagyásuk mellett - súlyos testi sértés bűntett elkövetésnek megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Nagyatádon is tinik miatt riasztották tegnap dél körül a zsarukat. Ők egy középületében elhelyezett üdítőital-automata ajtaját feszítették fel. Az egyik fiú feszített, majd a benne lévő pénzkazettából a pénzt kivette. Társa ez idő alatt az épület bejáratát figyelte.

A 15 éves és 17 éves elkövetőkett a rendőrök elfogták, a Nagyatádi Rendőrkapitányságra előállították és - szabadlábon hagyásuk mellett - gyanúsítottként hallgatták ki.

Címkék: tinédzser, rúg, fiatalkorú, megsérül, fosztogatás, súlyos, verekedés, kék hírek