halott ki ismeri

A Fonyódi Rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárást folytat egy augusztus 10-én talált, eddig ismeretlen személyazonosságú férfi holttestének azonosítása érdekében. Így kezdődött a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság lakossági felhívása.

FRISSÍTVE:

Délután hat óra után kaptuk az információt, hogy a fentebb idézett felhívás eredménnyel járt és az egyenruhásoknak sikerült azonosítaniuk a férfit. Személyazonosságáról és halálának körülményeiről azonban nem kívántak nyilatkozni.

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság ugyanakkor megköszönte a hathatós segítséget, úgy az állampolgároknak, mint a felhívást közzé tévő médiumoknak!

A rendőrség délelőtti körlevélből az is kiderül, hogy a 35-40 év közötti férfi holttestére a fonyódi-sándortelepi strandon, a vízben találtak rá szombaton reggel. A férfit utoljára egy fonyódi vendéglátóegység kamerája rögzítette még előző - péntek - este.

halott ki ismeri

Az elhalt körülbelül 189 cm magas, testsúlya körülbelül 75-80 kilogramm, sportos testalkatú, fekete rövidre nyírt hajú, 35-40 év körüli férfi.

Megtalálásakor viselt ruházata: egy pár 46-os méretű kék-fehér színű Nike sportcipő, sport feliratú szürke zokni,  fekete térdig érő Smith márkájú vászonnadrág (35-ös méretben), fekete bőrszerű öv, homoksárga színű - keresztben csíkos - Cactus-Clone márkájú póló (M-es méretben).

Különös ismertetőjegye: jobb füle mögött található egy 5 forintos nagyságú anyajegy.

Még több fotó a police.hu oldalon.




Címkék: meghal, Fonyód, eltűnt, strand, Balaton, kék hírek