Vasárnap éjszaka  egyik disco előtti területen összevitatkoztak, majd egymásnak ugrott egy csoport fiatal. Közülük a rendőrök a zamárdi R. Richard Mihályt, a budapesti R. Zoltán András és a szintén fővárosi V. Gábor elállították a Siófoki Rendőrkapitányságra, majd garázdaság miatt indítottak eljárást ellenük.

Szintén vasárnap éjjel vitatkozott össze egy 22 éves lábodi és egy 20 éves rinyaszentkirályi férfi a görgetegi presszóban. Előbbi azonban nem bírta a szócsatát és behúzott egyet haragosának. A fiatalember megsérült. A pofozkodó M. Zoltánt pedig előállították a Nagyatádi Rendőrkapitányságra, és garázdaságért eljárást indítottak ellene.

Itt azonban nem ért véget a hétvégi a bunyók sorozata. Egy apa és a fia dulakodott az egyik pogányszentpéteri kocsmában, amikor a tulajdonos kitessékelte őket az épületből. A férfiak azonban a friss levegőn sem higgadtak le, és nekiestek az egyik teraszon álldogáló embernek, akit a földre löktek és ököllel a fejét többször megütötték. A férfi megsérült, a rendőrök pedig előállították a két támadót. A 47 éves B. Györgyöt és 19 éves fiát garázdasággal és könnyű testi sértéssel vádolják.

Címkék: diszkó, presszó, garázdaság, verekedés, rendőr, kék hírek