A rendőrség vizsgálja, hogy melyik autós hibázott. A balesetben hárman sérültek meg, szerencsére csak könnyebben. közülük csak egyiküket kellett kórházba szállítani a mentőknek. A forgalmat elterelték a helyszínelés és a műszaki mentés idejére, egy órán át. Úgy tudjuk: a szürke autó egyik hölgy utasa kulccsonttörést szenvedett a balesetben.

A balesetet szenvedő kék Opel sofőrjének egyik rokonától megtudtuk: helytelen a tegnap szemtanúktól kapott információ, amely szerint ők nem adták meg az elsőbséget a másik járműnek. Ugyanis valójában az Opel haladt a főútvonalon, amikor beléjük hajtott a Honvéd utca felől érkező szürke Peugeot.

A rendőrségi szakértők azonban továbbra is vizsgálják a baleset körülményeit. Jelenleg még nem tudtak információt adni arról, hogy szerintük ki okozta a vétségét.

Kollégáink éppen a helyszínen jártak. Nézze meg mobiltelefonnal készített fotóikat:


Baleset a Honvéd utcai csomópontnál!Baleset a Honvéd utcai csomópontnál!Baleset a Honvéd utcai csomópontnál!Baleset a Honvéd utcai csomópontnál!Baleset a Honvéd utcai csomópontnál!Baleset a Honvéd utcai csomópontnál!Baleset a Honvéd utcai csomópontnál!Baleset a Honvéd utcai csomópontnál!Baleset a Honvéd utcai csomópontnál!Baleset a Honvéd utcai csomópontnál!Baleset a Honvéd utcai csomópontnál!Baleset a Honvéd utcai csomópontnál!Baleset a Honvéd utcai csomópontnál!Baleset a Honvéd utcai csomópontnál!Baleset a Honvéd utcai csomópontnál!
Baleset a Honvéd utcai csomópontnál!
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

Alább pedig a rendőrség fotói:

baleset

Címkék: Honvéd utca, csomópont, mentő, karambol, autó, kék hírek