baleset 61-es elmegy


Június 16-án délután öt óra és másnap reggel fél nyolc között egy eddig ismeretlen sofőr az általa vezetett gépkocsival közúti közlekedési balesetet okozott. Az autó színe és típusa sem ismert egyelőre.

baleset 61-es elmegy

A járművezető Kaposvár külterületén, a 61-es számú főúton Nagykanizsa irányából közlekedett Dombóvár irányába, amikor a 122+650-es kilométerszelvényben nekiütközött az úttest közepén - az ellentétes forgalmi irányokat egymástól elválasztó - kihelyezett terelőtábláknak.

baleset 61-es elmegy

Az ütközés során a  forgalom elől elzárt területen a táblák, illetve az azokat tartó oszlopok kitörtek, megrongálódtak. Az ütközések után az ismeretlen sofőr a rendőrség értesítése nélkül elhajtott a helyszínről.

baleset 61-es elmegy


A rendőrség kéri mindazok jelentkezését, akik a fenti közlekedési eseményt látták és/vagy azzal kapcsolatban információval rendelkeznek. Jelentkezni lehet személyesen a Kaposvári
Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán a Szent I. utca 12. fsz. 7. szám alatt, vagy telefonon a 82 /502-700 / 25-15 vagy 25-02 telefonszámon, illetve a 107-es és 112-es segélyhívó számokon.

Címkék: letarol, jelzőtábla, elhajt, szemtanú, közút, kék hírek, baleset