A rablók egy segesdi lakatlan családi házba törtek be. Kifeszítették az ablakot és az ajtót, úgy jutottak be. Televíziót, kávéskészletet, kerékpárokat, gázpalackokat, fűnyírót, vasat, talicskát vittek el. A ház különböző helyiségeiben pedig törtek-zúztak, több helyen is rongálást követtek el.

Az adatgyűjtések és tanúkihallgatások során felmerült információk alapján a rendőrök három helyi, fiatalkorú személyhez jutottak el, akiket a bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt előállítottak. Kihallgatásuk során mindhárom személy elismerte a bűncselekmény elkövetését.


Kattintson a képre és nézze meg az SMRFK felvételeit!Kattintson a képre és nézze meg az SMRFK felvételeit!Kattintson a képre és nézze meg az SMRFK felvételeit!Kattintson a képre és nézze meg az SMRFK felvételeit!Kattintson a képre és nézze meg az SMRFK felvételeit!Kattintson a képre és nézze meg az SMRFK felvételeit!Kattintson a képre és nézze meg az SMRFK felvételeit!Kattintson a képre és nézze meg az SMRFK felvételeit!
Kattintson a képre és nézze meg az SMRFK felvételeit!
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!



Az eltulajdonított tárgyak egy részét a nyomozók a házkutatások során megtalálták és az eljárás keretében lefoglalták.

forrás: Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság

Címkék: elvisz, fiatal, betör, rabló, lop, rendőr, kék hírek