Egy siófoki ingatlanban szórakozó társasághoz akart csatlakozni egy járókelő vasárnap este. A szíves fogadtatás azonban elmaradt, és megkérték az ismeretlent, hogy hagyja el az ingatlan területét. A férfi erre bepöccent, és fenyegetőzni kezdett, hogy felgyújtja a házat és az előtte parkoló járműveket.

Nem sokkal azután,l hogy a hívatlan vendég távozott, a ház teraszán szórakozók furcsa szagra lettek figyelmesek, és azt vették észre, hogy a férfi visszatért és a kinn parkoló gépjárművekre égésgyorsító anyagot öntött. Mikor megakarták akadályozni, hogy a férfi a kocsikat begyújtsa, egy vascsővel kezdett fenyegetőzni.

A helyszínre érkező rendőrök elől a férfi megpróbált megszökni, azonban utolérték és elfogták. Az előállításkor kiderült, hogy K. Miklós ellen korábban a Fővárosi Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoport elfogatóparancsot adott ki.

A kihallgatás után a 37 éves budapesti K. Miklóst a Somogy Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe szállították, és közveszély okozás előkészülete bűntett megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást ellene.

Címkék: kiabál, felgyújt, vascső, férfi, részeg, kék hírek