Felbolydult az egész falu a gyilkosság hírére, hiszen sokan ismerték a 45 éves nőt, aki nemrég költözött Szentbalázsra. A rejtélyes eltűnési ügy tegnap óta sokakat foglalkoztat a településen. Arra senki sem gondolt, hogy a fél éve eltűnt nő holtteste a közeli udvarban van, ami mellett jártukban-keltükben naponta elhaladtak a szentbalázsiak.   

Egy közelben lakó asszony mutatta a helyszínt a Kapospontnak:  
-Itt vannak a melléképületek. Ott, ahol van a téglarakás, az alatt találták meg a holttestet.

A gyilkos ugyanis egy plédbe tekerte a holttestet, és az udvari vécébe dobta. Földet szórt rá, majd rádöntötte a vécé falait. A téglarakás alatt hevert a holttest fél évig. Tegnap találták meg.
- Rengeteg nyomozó jött le Pestről, felforgatták az egész udvart. Megtalálták a hölgyet. Agyonverve, megfojtva- meséli elborzadva egy szomszédasszony.  
Tegnap 6 rendőrautó érkezett a házhoz, rendőrkutyákkal keresték a holttestet. Közmunkások ásták fel a vécé környékét.

A nő Kaposvárról költözött Szentbalázsra, ahol megvette a házat. Korábban egy presszóban dolgozott. A faluban megismerkedett egy huszonéves férfival. Összeköltöztek, és együtt laktak.

- Állítólag az élettársa, a barátja volt ez a srác, ő ölte meg- bizonygatja egy közelben lakó férfi, aki a műhelyéből jött ki éppen.  

Címkék: téglarakás, ORFK, Szentbalázs, gyilkosság, élettárs, kék hírek