A Kaposvári Rendőrkapitányságra tett bejelentést április 18-án egy fonyódi férfi, akinek kaposkeresztúri raktárába ismeretlen tettes behatolt és egy tekercs kerítésdrótot, valamint egy búvárszivattyút tulajdonított el.

A rendőrök a felmerült információk alapján beazonosítottak egy 42 éves kaposkeresztúri férfit, aki a cselekményt elkövethette. K. Attilát előállították a Kaposvári Rendőrkapitányságra, majd gyanúsítottként hallgatták ki lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.


A Nagyatádi Rendőrkapitányság eljárást indított április 18-án szabálysértési értékre elkövetett lopás miatt. A sértett a bejelentéskor elmondta, hogy Döbrög puszta területen lévő
bekerítetlen telkéről ismeretlen tettes eltulajdonított egy fém hordót. A rendőrök az adatgyűjtéskor felmerült információk alapján eljutottak O. Gábor ötvöskónyi lakoshoz, aki a szabálysértést elismerte. A 24 éves férfit előállították a Nagyatádi Rendőrkapitányságra, majd kihallgatását követően őrizetbe vették - közölte a KaposPonttal a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság.


Címkék: fájt, foga, olvassa, hordóra, adatgyűjtés, nagyatádi, kék hírek