Nézze meg a videót!

 

 

11.30

Kigyulladt egy 100 négyzetméteres családi ház tetőszerkezete szerdán Nagybajomban a Tűzoltóság.info szerint. A tűzoltók áramtalanították az épületet, majd a tetőszerkezet megbontásával eloltották az izzó, füstölő tetőléceket. Ezután átszellőztették az épületet, és egy gázpalackot is kihoztak a házból. A ház lakhatatlanná vált, a lakók elhelyezését a település polgármestere oldja meg.

Egy embert az Országos Mentőszolgálat munkatársai zavartság és kihűlés gyanúja miatt kórházba szállítottak, vélhetően ő okozta a tüzet, közölték. A 61-es főutat teljesen lezárták az oltás idejére, mert a kamionok nem hajthattak át a tömlőhídon, így torlódás alakult ki. A forgalom 10 óra előtt indulhatott meg újra.

 

11.00

A törmeléket takarítják a kétszintes házban, aminek a második emelete teljesen kiégett.  A család szerint az ott lakó 56 éves, tolószékes férfi az egyik szobában maga gyújtott lángot, mert fázott. Közben a családtagok bevásárolni voltak. Teljesen kétségbeestek, mert egy egész élet munkája ment tönkre a tűzvész miatt. A tolószékes férfi nem sérült meg, de kórházba szállították, feltehetően a pszichiátrián helyezik el.  

10:05

Ismételten félpályán halad a forgalom Nagybajomban.

tűz

09:06

Nagybajom településen 08:55-től teljesen lezárták a 61-es főút azon szakaszát, ahol a tűzeset miatt "tűzoltási munkák" vannak folyamatban. A forgalmat a rendőrök a településen belüli mellékutakra terelik (kisebb kerülővel).

Erről a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálat értesítette a KaposPontot.

A korlátozás miatt a nagyobb járművek (kamionok, tehergépjárművek) nem férnek el az úttesten, ezért ők várakozásra kényszerülnek!

Hamarosan frissítjük!

Címkék: gyullad, ég, korlátozás, ház, forgalom, kék hírek, rendőr