A vádlott munkahellyel, illetve megélhetést biztosító rendszeres jövedelemmel nem rendelkezett, rezsi tartozásai halmozódtak fel. 2012. május 25-én délután a korábbi szállásadójának kaposvári lakásába ment azért, hogy értékeit megszerezze.

A lakásban a vádlott ölési szándékkal az idős nőre támadt, arcát ütötte, a nyakát megragadta, fojtogatni kezdte, a száját befogta. Az áldozat egy a nappaliban lévő ágyra esett, ekkor a férfi a konyhából egy 20,5 cm pengehosszúságú és 4,5 cm pengeszélességű, élesre fent konyhakéssel nagy erővel egy ízben mellkasán, két ízben hasán megszúrta. Az idős asszony röviddel a bántalmazás után a helyszínen életét vesztette.

Ezután vádlott a sértett értékei után kutatva a nappaliban található szekrények ajtaját kinyitogatta, és az azokban található ruhaneműket, illetve ágyneműket felforgatta, majd az ott talált, pontosan meg nem határozhatóan kis összegű készpénzzel távozott. Ezután a vádlott hazament és ruháit kimosta. A sértett élete orvosi segítségnyújtás esetén sem lett volna megmenthető. A vádlott előzetes letartóztatásban van.

Nézze meg korábbi videónkat!

 

Címkék: vád, Kanizsai utca, albérlő, gyilkosság, kés, kék hírek