A police.hu vasárnapi országos összesítője 24 személyi sérüléses közúti balesetről tudósít: 8 súlyos, 16 könnyű sérüléssel végződött.

A rendőrök összesen 138 személyt fogtak el, közülük 84 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, 38 főt az ellenük érvényben lévő körözés alapján.

Az egyenruhások 267 személyt állítottak elő, ebből 47 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 121 esetben történt.

Az elmúlt 24 órában hat kihűléses haláleset jutott a rendőrség tudomására.

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint tabi rendőrök segítettek egy kihűlés közeli állapotban lévő bedegkéri férfin:

"Bedegkéri lakos kért segítséget a rendőrségtől március 16-án a reggeli órákban, aki elmondta, hogy a szomszédja nem ad életjelet magáról, nem füstöl a háza kéménye, valamint körülbelül egy hete nem látta ételt vásárolni sem. A helyszínre érkeztek a rendőrök, akiknek többszöri kopogtatására előjött a házból az érintett személy.

A férfi nagyon elhanyagolt állapotban volt, saját elmondása szerint több napja nem volt tüzelője, valamint ennivalója sem. Láthatóan kihűlés közeli állapotban, lesoványodva találtak rá, a kezén és a lábán fagyásra utaló jelekkel.

Az egyenruhások azonnal hívták az Országos Mentőszolgálat munkatársait, akik a férfit kórházba szállították."

A police.hu szombati országos összesítője 14 súlyos-, illetve 14 könnyű sérüléssel végződő, valamint 3 halálos kimenetelű balesetről tudósít.

Az elmúlt 24 órában 4 kihűléses haláleset jutott a rendőrség tudomására. Úgy tudjuk somogy egyik településén, a háza udvarán is találtak valakit, aki néhány napja így halt meg.

A rendőrök 109 személyt fogtak el, 245 embert előállítottak és egy híján százszor, biztonsági intézkedés történt.

Címkék: kihűlés, ítéletidő, halott, áldozat, fagy, kék hírek