A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint, a személygépkocsi elhagyta a pályatestet és az árokban "fejtetőn" állapodott meg.

Információink szerint, az egyik vízügyes cég személyautója szenvedett balesetet, eddig tisztázatlan okból. Úgy tudni: sofőr és utasa könnyebb sérüléseket szenvedtek.

A helyiek szerint, ez a kanyar különösen veszélyes. Gyakran sodródnak itt ki autók. A KaposPont legutóbb arról tudósított, hogy egy terepjáró hóbuckára futott ezen a szakaszon.

A pénteken reggel történt baleset felvételeiért kattintson az alábbi képre!

 


Baleset a jutai kanyarbanBaleset a jutai kanyarbanBaleset a jutai kanyarbanBaleset a jutai kanyarbanBaleset a jutai kanyarbanBaleset a jutai kanyarbanBaleset a jutai kanyarbanBaleset a jutai kanyarbanBaleset a jutai kanyarbanBaleset a jutai kanyarbanBaleset a jutai kanyarban
Baleset a jutai kanyarban
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

Hangképes tudósításunkért kattintson a képre!

 

 

A megyei és a balesetben érintett szakasz útviszonyairól a KaposPont a közútkezelő diszpécserszolgálatánál érdeklődött. Megtudtuk: a somogyi utak jól járhatóak. Az ügyeletes azt mondta: útellenőreik folyamatosan figyelik a megye útjait, így reggel már bejártak a 6701-es út Kaposvár és Juta közti kilométereit is. Balesetveszélyes síkosságot nem tapasztaltak, ennek ellenére szórtak azon a szakaszon.

Címkék: fejtetőn, kanyar, árokba, sérült, csúszott, Juta, baleset, Kaposvár, kék hírek