Még két hónappal a temetés után is nehezen beszél a KaposPontnak Bence nevelőapukája, Gyöngyi Sándor a történtekről. A Somogyban meggyilkolt kisfiú őt tekintette édesapjának. Gyöngyi Sándor azt mondja: nagyon sokáig tartotta magát, próbált erős lenni, decemberben azonban összeomlott. Dolgozni sem tudott.


- Ekkor jött ki rajtam minden. Még mindig keresem a miérteket, nem tudom felfogni a történteket. A lányom éltet, aki szintén nehezen dolgozza fel a történteket. Békében, és boldogságban éltünk együtt, nagyon hiányzik Bence. Lányomnak pszichológus segített a történtek feldolgozásában - mondja a nevelőapuka.


Eközben szerkesztőségünket Szegedről is felhívták. Ott is nagy felháborodást keltett a gyilkosság. Információink szerint a szegedi Csillagban már fenik a fogukat az elítéltek a feltételezett gyilkosra, P. Erikára. Azt remélik, hogy odahelyezik. A városban már híre van ennek. A gyermekgyilkosokat a bűnözőtársadalom kidobja magából. A szegedi börtönben sanyarú sorsot jósolnak neki.


A nyomozás állásáról a Kapospont megtudta: valóban merültek fel új információk a kihallgatások során, ám a szembesítéseket már befejezték. Információink szerint ez sem tudta feloldani az ellentmondásokat a vallomásokban a három gyanúsított, P. Erika, B. József és K. József a gyilkosságban betöltött szerepéről. Úgy tudjuk, újabb vallomásaiban még K. József is "elszólta magát", vagyis mondott olyat, ami utalhat arra, hogy nem csak az erdőben várakozott, miközben bűntársai végeztek a kisfiúval.

P. Erika szerepe is tisztázásra vár, mennyire tevékenyen vett részt a gyilkosságban, vagy marad az eredeti gyanúsítás, miszerint felbujtóként volt bűnrészes. A sok tisztázatlannak tűnő kérdés ellenére akár február végén is lezárhatják a nyomozást.

Korábbi videóink!

 

Címkék: targédiája, Bence, fórum, Szita, Kaposvár, kék hírek