Úgy tudjuk a cicát mindenki szerette, és gondozta, nem okozott ez senki számára problémát (eddig). A cica szerencséje, hogy két hölgy észlelte a problémát, és a ragasztót gyorsan lemosta róla. A szőre is lejött szegénynek. Ekkor hívták a Philip Állatvédő Egyesületet, hogy tudnánk-e gyorsan segíteni.

cica


Mivel Szántó Margit egyedül végez minden munkát a Philip menhelyen, ezért nem tud kimenni helyszínre, de gyors szervezésbe kezdett a cica életéért. Sikeres szervezésének köszönhetően egy alapító tag vállalta a gondozást, már csak el kellett vinni hozzá. Nagy Barbara és édesanyja vállalta a fuvart, meg azt is, hogy előtte az állatorvoshoz beviszi lekezeltetni.

cica

Kapott fájdalomcsillapítót, antibiotikumot, és kenőccsel kezelik a sérült sebet. A tegnap délutánt végig aludta, de már jól van. Most meleg helyen, lakásban lábadozik, nagyon jó az étvágya, és dorombol ezerrel. A kis lelke is rendben van, szerencsére.

A történetnek a fontos mondanivalója, hogy csak összefogva, egymásra támaszkodva tudnak az állatvédők hatékonyan, és gyorsan életeket menteni. Mindenki egy pici jót cselekszik, és sok élet megmenekülhet.

A cicának (nőstény) még nincs neve, várják az ötleteteket, javasolhatnak nekik. Akár a KaposPont e-mail címére is küldhetik a neveket!

info.kapospont(kukac)gmail.com

cica

Címkék: ragasztóval, szörnyű, állatknízás, brutális, állati, cica, kék hírek