Szita Bencét november 10-én, szombaton délután fél háromkor helyezik végső nyugalomra a kaposvári Keleti temetőben.

Legalább ezer gyászolóra számítanak a temetésen, ezért forgalomkorlátozásokra kell számítani a környéken. Nagyon sokan jelezték a család felé részvételi szándékukat, ezért a rendőrséget kérték, hogy legyenek segítségükre a forgalomirányításban.

2012. november 10-én 6:00 órától Kaposváron a Mező Imre csomóponttól a Pécsi utca kereszteződéséig a Mező Imre utca nyugati oldalán forgalomkorlátozásra kell számítani és „Megállni Tilos!” jelzőtábla lép érvénybe. A Mező Imre csomópontnál, pedig rendőri forgalomirányításra kell számítani.

A temetésre érkezőknek kijelölt parkolóhelyek lesznek biztosítva az alábbi helyeken:
Buszoknak kijelölt parkolóhely: Pécsi utca (Dombóvár irányába) jobb oldalán a Cukorgyár ingatlanbejárója utáni szakaszon.

Személygépkocsiknak kijelölt parkolóhelyek: Rákóczi Stadion keleti (futballpálya melletti) és nyugati (Autószalon mögötti terület) oldalán kijelölt parkolókban.
Telítettség esetén további parkolóhelyek vehetők igénybe a Pécsi utcában a Húskombinát előtti területen.

A Mező Imre utca keleti oldalán (Pécsi utca és a Mező Imre utca közötti szakaszon) korlátozott számban lesz lehetőség parkolásra.

A rendőrség kéri, hogy közvetlen a temető előtti várakozóhelyeket hagyják szabadon a családtagok, közvetlen hozzátartozók részére!

A temető megközelítéséhez javasolt útvonal a távolabbról érkezők részére a 61-es út és a Guba Sándor utca (6505-ös számú) felől.

A könnyebb parkolás érdekében kérik, hogy forduljanak bátran a biztosításban résztvevő rendőrökhöz, polgárőrökhöz - hívja fel a figyelmet a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság.

Megnyitják a keleti temető pécsi utcai kapuját a temetés idejére - tájékoztatta a KaposPontot a Somogy Temetkezési Kft. ügyvezető igazgatója, Puskás Béla. A Somogy Megyei Rendőrfőkapitánysággal egyeztetve döntöttek így. Behajtást és parkolást biztosítanak a buszoknak. A családtagok autói is itt jöhetnek be a temetőbe, és itt hajt be a rendőrség is.

A többi autó azonban nem használhatja ezt a bejáratot. A temetőben egy mentő rohamkocsit is beállítanak.

 

Címkék: Keleti temető, Szita Bence, gyász, temetés, Kaposvár, kék hírek