Információink szerint 24 késszúrás érte, és egy ásóval is bántalmazták, rendkívüli brutalitással végeztek vele. Úgy tudjuk: föld került a tüdejébe és a garatába, állapította meg az igazságügyi orvos szakértői vizsgálat, ezért valószínű, hogy még élve hantolták el, de az élettel összeegyeztethetelen sérülései is voltak.

Megkérdeztük Bence nagybátyját, Szita Jánost az ügyről. Nyilatkozni nem akart. Annyit azonban elmondott, hogy mélységesen fel van háborodva, hogy ilyen napvilágra került.

Információink szerint korábban P. Erika egy jósnőnél is járt, ahol állítólag fekete mágiát kért volna a gyerekre, de a jósnő ezt nem vállalta. Megtaláltuk azt a jósnőt, akinél tavaly nyáron P. Erika járt. Névtelenséget kérve elmondta: valóban eljött hozzá a nő, de tőle nem kért rontást. Főként a párkapcsolatának alakulásáról érdeklődött, és arról, hogy miért szerette jobban párja a kisfiút, mint őt.

Ma a kaposvári kórház sürgősségi osztályára szállították a gyermekgyilkossággal szintén gyanúsított K. Józsefet. Úgy tudjuk: besárgult, ezért vitték be. Megvizsgálták, majd visszaszállították a fogdára.
Az amatőr felvételt egy olvasónk készítette.

 

 


Mint arról korábban beszámoltunk: Szita Bencét november 10-én, szombaton délután fél háromkor helyezik végső nyugalomra a kaposvári Keleti Temetőben.

A temetés idején forgalomkorlátozásokra is számítani kell!

A vadász megölésére is készült a gyermekgyilkosság gyanúsítottj

 

 

 

 



Címkék: jósnő, kisfiú, Szita Bence, P. Erika, gyilkosság, kék hírek