A KaposPont úgy tudja: az 5 napja eltűnt 11 éves Bence holttestére egy Kaposvárhoz közeli erdőben találtak rá. Információink szerint a fiút ásóval bántalmazták. Úgy tudjuk: a nevelőanya az eltűnés után, még hétfőn jelentette, hogy ellopták a kocsijukat. Amit a rendőrség kedden meg is talált. A benne ülők azt állították, nem lopták az autót, úgy kapták azt. Információink szerint vérnyomokat is talált a rendőrség. Ezért vettek csütörtökön DNS mintát az édesanyától. Úgy tudjuk: a rendőrség három embert vett őrizetbe. Információinkat nem erősítették meg.

Jelenleg a helyszínen halottszemle zajlik. Ezt az információt sem erősítette meg a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság. Szombaton délután kettő órakor sajtótájékoztatót tartanak az ügyben.

Nézze meg korábbi videóinkat a témában!

Délelőtt a rendőrök lezárták azt a tepülésrészt, Fészerlakot, ahol megtalálták a kisfiú holtesttét, állítólag a temető szélén egy gödörben ásták el. A rendőrök egy mentőt kértek a helyszínre a vizsgálat közben, még nem tudni, hogy miért.

A Kapospont telefonon hívta fel Bence nevelőapját, Gyöngyi Sándort, aki megrendülten, elcsukló hangon nyilatkozott arról, hogy a nyomozók valóban rossz hírt hoztak neki, többet azonban nem tudott mondani, csak annyit, hogy szörnyűség történt.

 

 

Címkék: Kaposvárhoz, halottszemle, halva, Bence, eltűnt, kék hírek