Pénteken késő délután bejelentés érkezett a Kaposvári Rendőrkapitányságra, hogy Kaposváron egy szórakozóhely előtt szóváltásba került egy bonnyai és két kaposvári férfi. A 40-es éveikben járó férfiak kölcsönösen ütlegelni kezdték egymást.

A cselekményben mindhárom férfinak könnyű sérülése keletkezett. A három férfit előállították a  Kaposvári Rendőrkapitányságra, kihallgatásuk folyamatban van, ellenük csoportos garázdaság elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást – közölte a Kapos Ponttal a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság.Három fiatal bántalmazott egy hasonló korú férfit a siófoki éjszakában.

Pénteken késő este érkezett a bejelentés a siófoki rendőrkapitányságra, hogy egy helyi étterem előtt több fiatal fiú is összeverekedett. A helyszínre érkező rendőrök megállapították, hogy 3 helyi lakos egy szintén helyi 20 éves fiatal férfit bántalmazott. A 18 éves, 17 éves, és 19 éves siófoki fiatal férfiak előzetes szóváltást után ütlegelték a 20 éves fiatalembert, aki 8
napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett. A verekedőket gyanúsítottként hallgatták ki csoportosan elkövetett garázdaság bűntettének megalapozott gyanúja miatt.

Címkék: egymást, ütlegelni, kezdték, tömegverekedés, kaposvár, kék hírek