Információink szerint két 40 év körüli férfi tört be a 80 éves nénihez. Az ajtó előtt lévő szúnyoghálót késsel felvágták, betörték az ablakot, majd az ajtóban hagyott kulccsal kinyitották az ajtót. Az idős nő torkához kést szorítottak, majd megerőszakolták. A néni attól félt, hogy elvágják a torkát, így nem ellenkezett.

Úgy tudjuk, a két betörő 700 forintot rabolt el az asszonytól. Miután a rablók elmenekültek, az idős nő a szomszédjához ment át segítséget kérni.

A nyomozás eredményeként az elkövetés napján a rendőrök elfogtak egy 37 éves férfi, akit a nyomozók gyanúsítottként hallgattak ki, majd a Marcali Rendőrkapitányság őrizetbe vette.

A bűncselekménnyel kapcsolatban a Marcali Rendőrkapitányság körözést adott ki az alábbi képen látható 38 éves Bogdán József ellen, akinek felkutatásához a lakosság segítségét kéri.

Bogdán József keresik

A rendőrség kéri azok jelentkezését, akik a fenti személy tartózkodási helyéről információval rendelkeznek, hívják a 112-es segélyhívó számon a Somogy Megyei Rendőr- főkapitányság ügyeletét.

Nézze meg erről készült videónkat:

 

Címkék: megerőszakolták, idős néni, rablók, Böhönye, betörés, kék hírek