Március 15-én 21 óra és március 16-án reggel 7 óra közötti időben Kaposvár, Németh Isván fasor 36 szám előtt a parkolóban egy feltételezhetően fehér színű ismeretlen forgalmi rendszámú ismeretlen típusú jármű nekihajtott a parkolóban álló Renault Clio gépkocsinak, majd az okozó jármű vezetője adatai hátrahagyása nélkül a helyszínről
eltávozott.

Február 1. és február 15-e közötti időben ismeretlen személy feltehetőleg az általa vezetett ismeretlen színű, típusú és hatósági jelzésű járművel nekiütközött Hencse belterületén, a Kossuth Lajos utcában a 6607-es számú úton nekihajtott egy vasbeton villanyoszlopnak. Az esemény után az ismeretlen személy adatai hátrahagyása, illetve a hatóság értesítése nélkül elhajtott a helyszínről. A baleset során személyi sérülés nem történt, a feljelentő tulajdonát képező vasbeton oszlopban azonban anyagi kár keletkezett - tájékoztatott a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Sajtószolgálata.

A rendőrség kéri azok jelentkezését, akik a fenti közlekedési eseményeket látták, és/vagy azzal kapcsolatban információval rendelkeznek tegyenek bejelentést.

A bejelentéseket személyesen a Kaposvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán a Szent I. utca 12. fsz. 7. szám alatt, vagy telefonon az 502-700 / 25-15 vagy 25-02 telefonszámon, illetve a 107-es és 112-es segélyhívó számokon várják a kapitányság munkatársai.

Címkék: gépjármű, villanyoszlop, Hencse, ismeretlen, rongálás, kék hírek