A Kaposvári Rendőrkapitányság eljárást folytat ismeretlen tettes ellen, aki 2011. november 27-én 00 óra 00 perc és 01 óra 00 perc közötti időben Kaposvár-Töröcske belterületén, a Harang út 18. számhoz tartozó telek előtti útszakaszon az általa vezetett ismeretlen forgalmi rendszámú és típusú járművel közlekedett a Fenyves köz irányából, amikor figyelmetlenségéből kifolyólag lesodródott az úttest jobb szélén lévő vízelvezető árokba, ahol neki ütközött az ott kihelyezett piros színű, fém tűzcsapnak, illetve "tűzcsapot jelző" jelzőtáblának, amit a helyéből kifordított.

Az ismeretlen járművezető a balesetet után megállás, illetve adatai hátrahagyása nélkül, továbbá a rendőrség értesítése nélkül elhagyta a helyszínt -tájékoztatott a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata.

A baleset során személyi sérülés nem történt, anyagi kár keletkezett.

A rendőrség kéri azok jelentkezését, akik a fenti időben a kérdéses helyen vagy annak környékén közlekedtek, és az elkövetőre vonatkozó információval tudnak szolgálni.

Jelentkezni lehet személyesen a Kaposvár Városi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán a Szent Imre u. 12. fszt. 7. szám alatt, vagy telefonon a 502-700 / 25-24 -es vagy 25-15-ös telefonszámon.

Címkék: tűzcsap, Töröcske, ütközés, keresik, Kaposvár, kék hírek