Az iskola diákjai szerint máskor is történt hasonló fogdosás, olyankor elállták az utat a fiúk a lányok elől az iskola kapujában.

- Általában csak hülyéskedés szintjén megy a dolog. Seggmegfogás, meg ilyenek- egy másik lány mesélt a Kapospontnak arról, mit művelnek a fiúk az iskolában. Ő azt mondja: meg tudja védeni magát, visszaüt. Egy szőlősgyöröki lány azonban nem bírta tovább a zaklatást, és szólt az apjának. Ezután robbant ki a botrány. A lány apja feljelentést tett, mondja az igazgatóhelyettes.

- A múlt héten értesültem róla az osztályfőnöktől, hogy egy kislányt inzultáltak a fiúk. Én kérdőre vontam őket, tagadták, de közben bejött a kislány édesapja- mondja Bodrogi Csaba.

A szülők leültek az igazgatói irodában, megpróbáltak megegyezni. A lány apja ezután vissza akarta vonni a feljelentést, de a rendőrök nem engedték, mondja a fiú apja:

-A gyerek tagadja, hogy megtörtént volna, mivelhogy ő minden szünetben a barátnőjével foglalkozik, nem pediglen egy másik nővel.

Annyi történt mindössze, hogy a fiát a barátai meglökték, és ráesett a lányra az apa szerint. Úgy véli, az egész a lány bosszúja, mert odavan a fiúért, aki ezt nem viszonozza. A rendőrök másképp látják.

-Két tanítási óra közötti szünetben több diák a lányt körülállta, a menekülésben megakadályozta. Egyikük a falhoz szorította, tapogatta, fogdosta- jelentette ki Karsay Kornél, a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

A rendőrök garázdasággal gyanúsítják a fiút, sőt az apja ellen is eljárást indítottak, mert szerintük erőszakosan zaklatta a lány édesapját, hogy vonja vissza a feljelentést.

Nézze meg a videót!

 

 

Címkék: molesztálás, félelem, lány, iskola, kék hírek