Az első baleset Kaposváron a Keleti temetőnél a Hősök temploma mellett, a temető déli bejáratához vezető útszakaszon történt, ahol szeptember 9-én ismeretlen személy az általa vezetett  ismeretlen színű és típusú járművel 12:30-14:15 óra közötti időben hátramenetet végzett. Eközben nekihajtott egy parkoló Lada 2101 típusú gépkocsinak, amit a mellette lévő fának lökött. A balesetben senki sem sérült meg.

A második esemény szintén szeptember 9-én történt Kaposváron, azonban 13:20-13:50 óra közötti időben az Arany J. utcában. Egy feltehetőleg piros színű gépkocsi vezetője belehajtott egy az Arany J. u. 21. szám előtt parkoló szürke színű, Ford Focus típusú gépkocsiba.

Kérik mindazok jelentkezését, akik a felsorolt balesetek bármelyikével kapcsolatosan információval tudnak szolgálni a járművekre, illetve azok vezetőire, tulajdonosaira vonatkozóan.

A bejelentéseket a rendőrkapitányság munkatársai hétköznap munkaidőben személyesen a Kaposvár Városi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán a Szent Imre u. 12. fszt. 7. szám alatt, illetve telefonon az 502-700 / 25-24 –es vagy 25-15-ös telefonszámon várják.

Címkék: Kaposvári, autók, rendőrkapitányság, eltűnt, keresik, kék hírek